söndag 3 oktober 2010

Svensk scrapbooking och Rosa Bandet

Har varit på Svensk Scrapbookings träff, och mässa i Karlstad i helgen. Inför träffen fick träffdeltagarna två utmaningar. Den ena var att skapa en namnskylt ( att bära i helgen), den andra var att skapa ett kort med två krav; det skulle vara rosa och det skulle finnas ett rosa band invalfri form på kortet. Korten skulle ställas ut på mässan, och alla mässbesökare kunde genom att skänka en valfri slant till Rosa Bandet få lägga sin röst på ett bidrag. BH-kortet är mitt bidrag till denna utmaning.

6 kommentarer:

TesaB sa...

Hej!
Det var trevligt att träffas!!! SUPERFINT kort, så smart idé att göra ett BH-kort! Och en annan som är helt såld på swirlar gillar din stämpling massor!!!

Anonym sa...

Snyggt Nina!

A'laEmmeli sa...

Supersnyggt kort Nina! Jätteskoj att träffa dig i helgen och tack för din kommentar så att jag hittade in till din blogg! :) Kram Emmeli

sara_80 sa...

Vilket läckert kort! :) Det var kul att träffa dig i Karlstad! Det fanns massa fint att titta på här :)

Kram Sara

i mitt lille rekkehus sa...

Bare kommenterer kommentaren på bloggen min:)
Nå er vi bare 3 familiemedlemmer i vårt hus, så litt lettere å holde orden...men det kan se ganske kaotisk ut her og, to gutter som roter noe enormt! Og gangen er ryddet og vasket for fotografering!hehe:)
Håper alt står bra til med deg!!

Stor klem...

M@gs sa...

Jättekul att ses. Var det du som hade gjort det där jättefina kortet. Det var så himla många fina kort, jag lade lite pengar, men kunde inte välja 1 att rösta på!!! Hoppas vi kan i vår igen!
Kram