lördag 28 november 2009

Tag

Utmaning 7 gick ut på att att göra ett kort tillsammans vid bordet. Har inget kort på kortet vi skapade...
Utmaning 8 "Tagen" Scrappa/ dekorera en valfri tag.
Det var två utmaningar till, men dessa fick jag inte ihop något bidrag till. En gick ut på att göra eget mönstrat papper, i den andra skulle man tolka en skiss och använda stans/ punch.
Jag är supernöjd med att ha fått ihop 8 av 10 utmaningar! :)

Ett -fem!!


Utmaning 6; "Ett -fem!!" Gör ett kort eller en LO. Fri tolkning, men detta måste finnas på; 1 band, 2 knappar, 3 brads, 4 blommor, 5 blingstenar.

Jag blandade nog ihop lite i min iver att hinna lämna in innan deadline.... för på min lo finns 5 blommor och 4 blingstenar.....

Canvas


Utmaning 5 "Canvas" Scrappa en canvas.

I den här utmaningen vann jag på röstningen :D Så jag kom hem med en jättesöt liten byrå att scrappa!!

Presentask från Kortmakarmaran


Utmaning 4 ; dekorera en presentask. Du måste använda stämplar på något sätt.

Lite mera från Kortmakarmaran


Utmaning 3 " Vintage" . Här skulle vi skapa ett kort eller en LO i vintage. I välkomstpåsen hade vi fått en stämpel som vi skulle använda. Jag hade fått "God Jul" från " Mer sirlig jul", och fick låna en annan stämpel som bordsgrannen Lena fick i sin påse från samma kit.

Kortmakarmaran 14/11-09

Jag var på Kortmakarmaran 14 november. En jättehärlig dag 12 timmars pyssel, och en hel del färdigpysslat också !!
Vi välkomnades med en kasse fylld med olika scrapsaker. Bland annat en stor canvas-tavla, stämplar, presentaskar som man kunde använda till dagens utmaningar.
Generösa vinster delades ut till både framröstade o lottade bidrag i de olika utmaningarna.Dessutom lottades även grejer ut på namnlappar under hela dagen! Vad mycket fint man kom hem med!!
Stort tack till Kortmakaren som arrangerade denna dag, och till dagens sponsorer;
Kortmakaren, Penny Black, Hero Arts, Inkido, Quickutz, Reprint, Scraphouse, Ranger, Petaloo och Papperalla!

Dagen startade med en namnskyltsutmaning. Vi fick dra en av deltagarnas namn ur en skål, och scrappa en namnskylt till denne. Jag fick Eva-Lena´s lapp. Fotade aldrig namnskylten, så den får ingen plats här. Men det var en rolig grej :)

Tävling 2 ; "Jul" Gör ett kort eller en LO med Tomas. Tillåtna färger ; rosa, rött, lime, vitt och svart.

tisdag 24 november 2009

måndag 23 november 2009

Julstjärna i papper


På Gråboträffen visade Lisa hur man lätt kan fixa en alldeles egen julstjärna. Tyckte den var så fin, att jag var tvungen att försöka på en själv :)

torsdag 19 november 2009

Lite från Kortmakarmaran


Jag var hos Kortmakaren på Kortmakarmara i lördags. Hade en mycket trevlig och kreativ dag. Fick provat på att göra en hel del nytt :) Bland annat hade vi en "make´n´take" , där vi fick vika varsin låda med vackra papper och stämpel från Inkido.

onsdag 18 november 2009

Julkort i rött o vitt


Ett bidrag till Ett trykk´s "trykkpressa november 2009" .
Ett kort med text i fokus, och färgerna rött o vitt.

Stämpel ; Inkido
Papper; Röd cs, Kreativ hobby´s julpapper
Stämpeldyna; versa mark o brilliance vit dyna
Teknik; embossat fyra lager m blank UTEE på röd cs,tryckte ner stämpeln m vit dyna i UTEE´n innan den stelnat.
Annat; pärl-floss, hjärtbrads, akryldroppar, punchinella

måndag 16 november 2009

Sofie fyllde 9 år förra veckan...och då blev det ju ett födelsedagskort, förstås :)
Stämpel från Tingtura o papper från Inkido.

söndag 15 november 2009

Kreativ Hobby´s julekortutfordring; kort nr 10 + 45 utfordring med restepapirEtt sista kort till Kreativ Hobby´s julkortutmaning och ett fjärde kort till veckans utmaning.
6 st spillbitar blev det på detta kort.

Kreativ Hobby´s julekortutfordring; kort nr 9 + 45 utfordring med restepapirGör en massa inlägg idag... Här har skapats under senaste tiden :) Gråboträffen förra lördagen 10-22, Kortmakarmaran igår 10-22 och däremellan våra scrapträffar varje onsdag...med några extragånger då o då ;-)
Mitt tredje bidrag till veckans utmaning med spillpapper och mitt nionde kort till julkortsutmaningen. På detta kort finns 5 spillbitar från mönstrade papper o en spillbit från cs( tror inte spillbitar från cs räknas?, men jag har iaf med minst 4-så det spelar ju iaf ingen roll.

Kreativ Hobby´s julekortutfordring; kort nr 8 + 45 utfordring med restepapirMitt åttonde bidrag till julkortsutmaningen hos Kreativ Hobby, och även bidrag till vackans utmaning; 45 utfordring med restepapir.
På detta kortet har jag embossat direkt på kortet; tre stycken renar, tre granar och texten " med önske om en rolig og fredelig jul". Har embossat med UTEE i kopparfärg. Kortet har 6 spillpappersbitar :)

Kreativ Hobby; 45 Utfordring med restepapir


Ett första bidrag till veckans utfordring att använda minst 4 spillpapper eller mönstrade.

Kreativ Hobby´s julekortutfordring; kort nr 7


torsdag 12 november 2009

Kreativ Hobby´s julekortutfordring; kort nr 6Ännu ett kort till julkortsutmaningen hos Kreativ Hobby. Denna gången blev det med snögubben i blåsten, och texten " det snör det snör, tiddelibom"

Kreativ Hobby´s julekortutfordring; kort nr 5Mitt femte bidrag till Kreativ Hobby´s julkortsutmaning.

Kreativ Hobby´s julekortutfordring; kort nr 4Mitt fjärde bidrag till Kreativ Hobby´s julkortsutmaning. Hade crackle accents på God Jul stämpeln, och eftersom den är stämplad med distressdyna blev texten något suddig. Är lite kluven vad jag tycker om det....På ett sätt tycker jag att det blir lite mera gammaldags känsla, å andra sidan kan jag se det som ett misslyckande... Allt i allt blev jag ganska nöjd med kortet!:)

söndag 8 november 2009

Fars dag:)


Idag fick maken o svärfar varsitt farsdagskort i form utav ett slips. Fotade aldrig svärfars kort, men det enda som skiljde dem åt var mönstret. Maken fick en prickig slips medan svärfar fick ett rutigt. Båda papper kom ifrån Basic Grey´s "Archaic"-serie.

52 Bretteteknikk utfordring og julekortutfordring kort nr 3Mitt tredje kort till Kreativ Hobby´s julkortsutmaning, och även till utmaningen 52 dagar innan jul. Det blev ett toarullekort denna gången :)

52 Bretteteknikk utfordring og julekortutfordring kort nr 2

Mitt andra kort till Kreativ Hobby´s julkortsutmaning, och även bidrag till utmaningen 52 dagar innan jul .